top of page

ZONNEPANElen reiniging DOOR ROBOT

Zonnepanelen reiniging door Robot

Het reinigen van zonnepannelen heeft tot dusverre veel exploitanten van installaties grote moeilijkheden opgeleverd. De reinigingsrobot van Service Organisatie van Eck maakt eenvoudige, snelle en vooral economische reiniging mogelijk. Door de hoge mechanische prestaties is een optimaal reinigingsresultaat met gering waterverbruik bereikt. Onze zonnepanelen robot reinigt 600 panelen in een uur tijd!

 

Met onze robots werken we snel en effectief vanaf de grond of vanuit een hoogwerker. Hierdoor is onze zonnepanelen reinigingsrobot overal inzetbaar. Wij hebben voor iedere installatie een oplossing! Zo reinigen we bijvoorbeeld; platte daken / bedrijfs daken, stal daken, grondgebonden parken & floating panels (zonnepanelen op het water).

Geschikt voor iedere situatie

Zonnepanelen reinigen verbetert opbrengst

DJI_0052.JPG
DJI_0021.JPG

Jaarlijks gaat door atmosferische vervuiling de opbrengst van uw zonnepanelen flink omlaag. Een regenbui is helaas niet voldoende om uw zonnepanelen schoon te krijgen. Om het rendement van zonnepanelen zo optimaal mogelijk te houden is het van belang om regelmatig uw zonnepanelen te reinigen. Hierdoor kan het rendement wel 10% verbeteren. De atmosferische vervuiling zorgt alleen al voor 3-5% vermindering van de opbrengst op jaarbasis. Service Organisatie van Eck is gespecialiseerd in het reinigen van zonnepanelen zowel particulier als zakelijk. We hebben voor iedere installatie een passende oplossing.

Het beste is om uw zonnepanelen jaarlijks te laten reinigen, zodat u de maximale energie genereert en u het maximale uit uw zonnepanelensysteem haalt. Met onze reinigingsapparatuur reinigen we panelen tegen een zeer gunstige prijs. De reinigingskosten worden ruim gecompenseerd door de verhoging van de opbrengst. Het periodiek reinigen van de panelen is daarom een winstgevende zaak of het nu om een grote of kleine installatie gaat.

Zonnepanelenreiniging is specialistisch werk.

Service Organisatie van Eck reinigt zonnepanelen veilig door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit borstels in de markt en door gebruik te maken van osmose water. De borstels die wij gebruiken oefenen een lichte druk uit en zijn zodanig zacht uitgevoerd dat er geen krassen of defecten onstaan op de panelen. Bij de reiniging van de zonnepanelen gebruiken we osmose water. Osmose water is ontdaan van kalk en mineralen welke normaliter in leidingwater aanwezig zijn. Het osmose water wat in ons eigen beheer aangemaakt en gecontroleerd wordt gebruiken wij voor het reinigen van uw zonnepanelen. Daarnaast heeft het osmose water een hoog oplossend vermogen waardoor mede de vervuiling gemakkelijk wordt afgevoerd, en er geen speciale schoonmaakmiddelen of chemicaliën nodig zijn. Het resultaat is een residu vrij oppervlak wat door het osmose water gerealiseerd wordt. Om het rendement te kunnen waarborgen adviseren wij een jaarlijkse reiniging.

Frequent & Veilig schoonmaken

Reinigingsfrequentie & Rendement

D209052E-EB1B-48AB-A827-CA549F4BD070.png

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

neem dan contact met ons op: 0316-372185

bottom of page